januari 19

Eargasm Alert: Mc Solaar- Hijo de Africa + An African City Aflevering 2 – voor wat hoort wat


Aflevering 2: An African City – Voor wat hoort wat

In deze aflevering zien wij hoe Nana Yaa op zoek gaat naar woonruimte. Het valt haar echter tegen omdat de prijzen voor woningen in Accra duurder zijn dan in New York. De makelaar herinnert haar er vervolgens aan dat ze niet in New York is maar in Ghana en dat heel veel mensen in deze stad  zich deze luxe wel kunnen permitteren.

An African CityTeleurgesteld vertelt Nana het verhaal aan haar vriendinnen die ze ook nog eens haarfijn uitlegt dat de oplossing voor haar woningnood in ieder geval niet bij haar ouders intrekken is. Haar vriendinnen opperen dat er een andere optie is en die optie is ‘de sponsor’. Ja je raadt het goed een sugardaddy. Sade regelt daaropvolgend een date voor Nana die 20 jaren ouder dan haar is. Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk hieronder naar deze aflevering.