Hot Choreography: Mike Peele -Trust Issues + Aflevering 3 An African City– Perfect op papier

Sexy! De heren mogen blijven.

Aflevering 3 An African City– Perfect op papier

In deze aflevering van An African City praten de dames over de mannen in hun leven die allemaal perfect zijn op papier(hoogopgeleid en een goede baan) maar eigenlijk toch wel een tekortkoming hebben.

1Wat is dan die tekortkoming? Zainab’s vriend is een snurker, Makena’s vriend is ook perfect, maar heeft last van zweet. Nana Yaa had ‘ook’ de perfecte man ontmoet, alleen moest hij vaak naar het toilet en produceerde daarbij allerlei trompetgeluiden.  Nana komt bovendien in deze aflevering tot de conclusie dat het oppervlakkig is als ze zich alleen op dat minpunt concentreert, gezien ze een connectie met ‘mr special’ heeft. Haar bindingsangst krijgt in deze aflevering toch de overhand wanneer ze haar ex Segun tegen het lijf loopt. Nana is zo van hem onder de indruk dat ze zich als een meisje gedraagt. Begrijpelijk want Segun is ‘FINE’.