Eargasm Alert: Alicia Keys feat. Maxwell – The fire we make + Aflevering 5 An African City – Een merkwaardige test


Aflevering 5 An African City – Een merkwaardige test
Je vraagt je zeker af waarom deze aflevering de titel heeft meegekregen ‘ Een merkwaardige test’. Nou het zit namelijk zo dat Ngozi zicht druk maakt om haar vaginale geur. Ik zou natuurlijk tekst en uitleg kunnen geven maar het komt beter over wanneer je zelf naar deze aflevering kijkt om je mening over deze test te vormen.
1In de volgende scene maakt Nana zich druk om de verzorging van haar kroeshaar. Ze krijgt keer op keer te horen dat de kappers niet doen aan de verzorging van natural hair. Lang en glad haar is de norm. Ze vindt het vreemd gezien de meeste vrouwen in Ghana van nature kroeshaar hebben. Aansluitend  komt Makena in beeld die onzeker is over het niet kunnen vinden van een baan. Super frustrerend! Wat opmerkelijk is dat de werkgevers(mannen) haar geen baan kunnen aanbieden maar haar wel als minnares willen. Zainab aan de andere kant is verslaafd aan make-up dus heeft ze flink ingekocht. Wat haar wel irriteert is dat de verkoper haar bleaching cream probeert aan te smeren.