Concert recentie: Beyonce

Beyonce’s concert ging op 18 maart in een uitverkochte Ziggdome veelbelovend van start. Om 21.30 begon de show spectaculair. Vergezeld door haar hofhouding van muzikale en ritmische geniën opende miss Carter haar concert met Run The world.

Vervolgens ging de hele zaal los op Flawless(I woke up like, I woke up like this, I’m flawless) en ja ze was flawless. . Daarna volgden al haar bekende hits. Voor de liefhebbers die niet aanwezig konden zijn hieronder wat ‘Eyecandy’.

Het valt op dat Beyonce vocaal enorm gegroeid is. Ze zong de versie van I Will love you van Whitney Houston en ik was aangenaam verrast, wat kan die vrouw toch zingen, ze heeft een enorm krachtige stem. Beyonce heeft duidelijk haar Destiny’s Child jaren achter zich gelaten, ‘She was totally giving the grown woman vibes’. Als er een ding duidelijk naar voren is gekomen is het dat Beyonce een perfectionist is en een vakvrouw. Over dit concert vallen alleen maar lovende woorden te uiten. The Miss Carter Tour stond van begin tot eind als een huis. Beyonce bewijst met recht waarom ze ‘King B’ wordt genoemd.