Liefde, haar en soul: Erykah Badu, Ledisi en Solange praten over natuurlijke schoonheid

Essence magazine heeft dit keer echt uitgepakt in hun mei editie. Er staan maar liefs drie soulgodinnen op de cover Erykah Badu, Ledisi en de It-girl van dit moment Solange Knowles. Essence magazine belicht in hun mei nummer natural hair, omdat steeds meer vrouwen de schoonheid van hun natuurlijk haar ontdekken en afscheid nemen van ‘cremy crack’. Ledesi

Ledisi over natuurlijk haar: Iedereen kent mij met mijn  natuurlijke en kleurrijke locs. Ik ga er speels mee om. Ik experimenteer, kleur het en heb steeds nieuwe kapsels om de aandacht vast te houden. Mijn haar is een van mijn mooiste asseccoires en door het regelmatig te veranderen draag ik uit wie ik ben.

Solange

Solange over haar veranderende stijl: Wij hebben allemaal de optie om ons te presenteren op een manier zoals dat ons het best uitkomt. Haar, stijl, wat dan ook. Zolang je maar niet in een box wordt geplaatst.

Erykah

Erykah Badu over haar als kunst: Mijn haar en de manier waarop ik mijn kleding draag zie ik als kunst. Ik probeer geen statement te maken, ben mijn eigen styliste en geniet ervan.