Brandy heeft een nieuw kapsel + Lupita Nyongo is het nieuwe gezicht van Lancome + Eargasm Alert: Mafikizolo ft. Uhuru – Khona

Brandy heeft een nieuw kapsel en het staat haar fantastisch.Ze kan het hebben!

Het ziet er heel erg natuurlijk uit,  maar het is  eigenlijk Heat Free Hair van de ‘For Kinks’ collectie. Hieronder een paar foto’s die ze gisteravond op Instagram plaatste.

Ander goed nieuws!

Lupita Nyong’o is het nieuwe gezicht van Lancome.  Na haar succes bij de Oscars was het te verwachten dat bedrijven in de rij zouden staan om met haar samen te werken. De foto’s zijn gemaakt door Mert Alas en Marcus Piggott.

lupitalancome

Promotiefoto van Lupita Nyong’o voor Lancome

Door deze deal sluit Lupita zich aan bij celebrities als Julia Roberts, Emma Watson, Kate Winslet en Penelope Cruz die ook ambassadeurs zijn van dit merk. Ze had het volgende te zeggen over haar samenwerking met Lancome.

Ik vindt het een eer om met Lancome samen te werken. Het is een merk met een rijke geschiedenis. Schoonheid heeft meerdere gezichten en moet niet worden opgelegd. Schoonheid is de vrijheid van de vrouw om zichzelf te zijn.

Eargasm Alert: Mafikizolo ft. Uhuru – Khona