Brown sugar: Nee hier wordt niet het liedje van D’angelo mee bedoeld!

Ongeveer twee weken geleden was ik in de Villarena bij een blogevent voor woon- en blogliefhebbers(#villaarenablog).  De interieurtips vlogen je om de oren, waardoor ik mezelf eigenlijk de vraag stelde hoe mijn ideale woonkamer er nou ongeveer uit zou  zien.

En ja hoor, bruin blijkt nog altijd mijn favoriete kleur te zijn. Ik heb uiteindelijk  stoere en klassieke elementen met elkaar weten te combineren.

De muren

Wie houdt er van kunst? Iedereen toch. Vandaar dat de keuze bij het samenstellen van mijn ideale woonkamer is gevallen op de schilderijen hieronder, die voornamelijk fungeren als eye-candy. Ook mag een spiegel niet ontbreken in een woonkamer.

Gezellig in een hoekje

In een knusse woonkamer kan een zithoek  die ik helemaal voor mezelf  heb niet ontbreken. Daar hoort in ieder geval een stoel bij waarin ik lekker kan zitten om de stapels boeken die ik heb te lezen en een bijzettafel om een lekker kopje thee te plaatsen. En natuurlijk heeft iedere leesfanaat een trendy leeslamp nodig :-).

Ok, deze post ging niet over D’angelo, maar ja in een huis waar je met plezier in woont moet er  sfeer zijn, dus kon ik het niet laten toch een trip down memory lane te maken. Enjoy!

Laat mij hieronder weten wat je van deze mix en match vindt!