Het is een dochter geworden voor Kerry Washington en Ciara schittert in W Magazine

Iedereen weet dat Kerry Washington zuinig is met privé-informatie. Het blijkt nu dat zij en haar man Nnamdi Asomugha twee weken geleden hun dochtertje  Isabelle Amarachi Asomugha hebben mogen verwelkomen.

kerry-washington-married

Isabelle is op 21 april geboren in het Cedars-Sinai Medical Center en is het koppel’s eerste kind.

Het is in ieder geval goed nieuws. Nog meer goed nieuws en dit keer over Ciara. De zangeres is namelijk hoogzwanger en ze heeft zich prachtig laten vastleggen op de lensen van W Magazine.

ciarazwanger1

Ciara over haar zwangerschap:

Mijn moeder heeft niet zoveel foto’s van mij toen ik klein was, dus wil ik alles vastleggen. Deze bijzondere momenten kan je niet herhalen.

ciarazwanger2

Ciara is 8 maanden zwanger, maar het voelt voor haar aan alsof ze 20 maanden zwanger is.

Mijn zwangerschap voelt goed aan. Ik hoef even niet aan mijn lijn te denken en perfect te zijn.

ciarazwanger3

Het is een uitdaging om leuke kleren te vinden tijdens mijn zwangerschap. Je kan niet meer dezelfde kleren dragen als voorheen, maar je wilt wel het gevoel hebben dat je jezelf bent. Ik heb echt alle kleren van mijn verloofde gedragen.

Ciara kijkt ondanks een voorspoedige zwangerschap toch uit naar het moment dat ze weer helemaal de oude is, zodat ze haar huwelijk kan gaan plannen.

Ciarabefore