mei 19

Blazer van Wolky

 

Blazer 3810 Dusky 421.picBlazer van Wolky

Blazer is de opvallende nieuwe serie damesschoenen uit de voorjaarscollectie 2016 van Wolky. De benaming van deze serie had niet beter gekozen kunnen worden. Blaze staat voor stralen en blazer voor clubjas. Alle vier leerkleuren zijn zorgvuldig gepolijst tot een zachte metallic glans, waardoor er een zilveren waas over het leer ligt. En de modellen zijn zo opvallend vernieuwend en qua kwaliteit weer zó op en top Wolky, dat je met recht kunt spreken over de Blazer als de nieuwe “clubjas” van Wolky in de voorjaarscollectie 2016.

Blazer 3810 Dusky 439.pic

In een Blazer van Wolky mag je gezien worden. Deze “Blazer” draag je aan je voeten. Opvallend en verrassend. Nieuwe leer uitvoeringen, tot in detail geperfectioneerd en een trendy uitstraling. Met een unieke balans in het design van de zool en leren bovenwerk. Het krachtige haaientanden profiel van de zool zorgt in de praktijk voor extreme soepelheid. Dat Blazer toch stabiel loopt is te danken aan Wolky ‘s expertise.

Blazer 3810 Dusky 912.pic

Alle vier leerkleuren kenmerken zich door een gemetalliseerde zilveren achtergrond dat op afstand oogt als een gewassen zilveren laag. Uniek is het visgraatpatroon met een antraciet of beige ondergrond (Malibu suėde), stralend van eenvoud is de uni zilver-offwhite uitvoering (analine leer) en subtiel chique de (Perlato) zebra-offwhite.

Blazer 3810 Dusky 439_ISOC