mei 20

International Naturel Hair Meetup Day by She Sells

Afgelopen zaterdag 17 mei werd voor de tweede keer door She Sells de International Natural Hair Meetup Day georganiseerd en de Colourfull View was erbij. De International Natural Hair Meetup Day is een gelegenheid voor naturals  om  elkaar te ontmoeten en kennis te delen over natural hair.

Diana van Di'Expression

Diana van Di’Expression

De dag begon goed, de gastvrouwen gaven alle  bezoekers van het evenment een warm welkom. Na registratie ging ik meteen naar de bovenverdieping, waar er een aantal stands stonden. Ik nam eerst een kopje thee en ging vervolgens naar de stand van Diana van Di’Expression. Zij zou later op de dag een workshop in creatief hoofddoek binden leiden.

Ik ben zelf niet naar die  worshop geweest maar kan je verzekeren dat ze een echt hoofddoekbindkunstenaar is.

In de pauze ging ik vervolgens naar de andere stands kijken waaronder de stand van Ghet to sieraden van Maureen Wells. Maureen heeft het prachtig concept van sieradenparty’s bedacht waarbij je een  gezellige avond met vriendinnen, zussen, kennissen en collega’s kan hebben.

De zaal was behoorlijk gevuld en alle bezoekers waren super enthousiast. Bezoekers van het evenement konden meedoen aan een kroeshaarwedstrijd en het was een genot om alle haarjourneys te horen. Er werd  vervolgens een demo van een nieuw haarproduct getoond. Ook waren er veel prijzen te winnen, daarnaast kregen de bezoekers maar liefs twee goodiebags mee naar huis. De Internationale Hair Meetup Day was dit jaar extra bijzonder vanwege het negenjarig bestaan van She Sells.  Alle bezoeker kregen dan ook een minicupcake die goed heeft gesmaakt. The International Hair Meetup Day was al met al een groot succes  in Amsterdam.

20140517_165149

‘Bij de eerste gedeelte van de INHMD werden de basics van kroeshaar uitgelegd. Ik kijk meer uit naar het tweede gedeelte van het programma.

De International Natural Hair Meetup Day is dit jaar op de volgende plekken gevierd:

Wincosin/Washington/ Virginia/ Texas / Tennessee /South Carolina / Pennsylvania / Oklahoma / Ohio / North Carolina / New York / New Yersey / Missouri / Mississippi / Michigan / Massachusetts/ Maryland / Louisiana/ Japan / Indiana / Illinois / Amsterdam / Grenada / Georgia / Paris / Florida / Delaware / Coneccticut / Toronto / California / Arkansis / Arizona