W Magazine publiceert op Pharrel Williams geïnspireerde kunst

De laatste editie van W Magazine stond in het teken van Pharrel Williams. De Grammy winnende producer sprak onder meer over zijn succes met ‘Blurred Lines’, ‘Happy’ en ‘Get Lucky’ van zijn album Girl.

pharrelart1 Pharrel zei het volgende over vrouwen:

Ik realiseer mij steeds meer de kracht van vrouwen. Als vrouwen zouden stoppen met het baren van kinderen zou dat het einde van de wereld betekenen. Er is geen mens op deze planeet die kan zeggen dat ze geen profijt hebben gehad van de vrouw. Ieder mens is door de gouden deuren van een vrouw gekomen. Laten we gaan voor gelijkwaardigheid.

pharrelart2
Ook was er in het tijdschrift op Pharrel geïnspireerde kunst te zien. Schrijver Lynn Hirschberg laat zien dat muziek en kunst in elkaar samenvloeien in Pharrel’s leven en een inspiratiebron voor hem zijn in alles wat hij doet.

pharrelart3Hij zei het volgende over de op hem gebaseerde kunst:

 Het is heel spannend om een centrale rol te hebben in iemand anders’ verhaal. Het klinkt raar, maar ik heb mijzelf altijd gezien als een van de karakters uit een film van Wes Anderson. Ik kleedde mij ook ernaar.

Pharrelart4

Naast zijn kledinglijn, brengt Pharrel binnenkort zijn eigen parfum uit en een limited edition Happy T-shirts. Hij is niet van plan het langzaam aan te doen en zal nieuwe muziek blijven creëren.

Muziek is altijd mijn eerste liefde geweest. Het leven is een film en ik heb hier een aandeel in. Ik kan oneindig doorgaan als ik mijn rol speel.