juni 04

Tags

Beyonce staat op de cover van T Magazine

Beyonce heeft het voor elkaar gekregen om op de cover van de nieuwste editie van NY Times Style Magazine te staan. Het tijdschrift prijst Beyonce de hemel in en geeft aan dat zij in de loop der jaren zich heeft ontwikkeld tot meer dan alleen een popster.

b1
Beyonce heeft geschiedenis geschreven. Historisch gezien hebben afro-amerikaanse vrouwen altijd een dominante rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis, maar niemand zelfs niet Aretha Franklin, heeft zo’n groot bereik gehad als Beyonce. Beyonce is hot. Het Woman’s and Gender Studies Department van Rutgers University biedt zelfs een cursus aan haar studenten genaamd ‘Politicizing Beyonce’ aan.

B

In een recent interview noemde Kelly Rowland, Beyonce en Michelle haar  soulmates. Ze zei het volgende:

Soulmates zijn niet alleen mensen die een relatie met elkaar hebben, maar ook vrienden. Mijn soulmates zijn Beyonce, Michelle, Angie Beyince(Beyonce’s nicht), Solange en Lala Anthony. Ik  ben hier heel erg dankbaar voor omdat ze mij echt begrijpen.