Eargasm Alert: Nicki Minaj – Pills N Potions + Lipstick Zomertrends


Lipstick Zomertrends
De lippen van de vrouw zijn echte eyecatchers en er zijn enkele kleuren die deze zomer iedere vrouw goed staan. Eén daarvan is de hot Pink van MAC, deze valt onder de CandyYumYumlijn en kost ongeveer €15.

Mac Hot PinkIn de onderstaande tutorial wordt uitgelegd hoe de CandyYumYum aangebracht moet worden.

Is de Candy YumYum iets te rose voor jou dan past de coralrose Stay Pout lippenstift van seventeen misschien wat beter bij jouw style. Hij kost €4,49.

Stay Pout

Het kan je niet zijn ontgaan, maar mocht dat het geval zijn dan weet je nu dat oranje een van de populaire kleuren van dit moment is. Met de Electric Orange van Maybeline’s sensational colors vivids ben je helemaal zomerproof. De kosten: €7,50.

Electric Orange

Rood is een kleur die nooit uit de mode gaat zo ook de dieprode Red van MAC. Deze lippenstift kost €18,50 en is eigenlijk een rip uit je portemonnee, maar is van zeer goede kwaliteit.

Getglammac

Ook de neutrals gooien hoge ogen. Je hebt dan lippenstift op, maar geen mens die het ziet. Deze nudes van Bobbi Brown kosten €20 per stuk.

BobbiBrown

Paars is mede door prins een sensuele kleur geworden en kan als lippenstift absoluut niet ontbreken in de tas van een vrouw. Tenminste als je in staat bent je dit product te permitteren.

PurpleMacDe Purple van Mac kost €18,50. Zijn de prijzen van de eerder genoemde lippenstiften voor jou te hoog? Geen nood. Koop dan een goedkopere variant. Het effect dat je wil creëren is belangrijk en niet de prijs.