The Dutch Model Event 2014

Het Dutch Model Event was voor mij een aangename verassing. Ja ik weet dat het een evenement is voor mensen met modellenaspiraties, maar ik had eerlijk gezegd geen idee wat ik ervan moest verwachten.

JaarHet evenement vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Utrecht is een centrale plek, dus krijgt de organisatie voor de keuze van deze locatie van mij een 8.

Mijn ontvangst ging soepel. Ik kwam binnen en werd zeer vriendelijk ontvangen door de Dutch Model crew. Ik was superblij dat ik niet in een lange rij hoefde te staan, ook bij de garderobe was dat het geval. De organisatoren krijgen daarom wederom een 8.

Het was druk maar supergezellig in de evenementenruimte. Aspirant-modellen konden zich laten fotograferen. De  stands op het evenement waren ook een hit, deze droegen bij aan de sfeer. Persoonlijk werd ik superblij van de make-up stand, een blijvertje. De organisatie krijgt voorlopig  voor de variatie van de stands een 7.

Ik zie volgend jaar graag nog meer variatie qua leuke hebbedingen. Deze verandering zal het evenement naar een nog hoger niveau  tillen dan het al is.

20140615_152115

Voor de aankleding van de zaal krijgt de organisatie een 7, zelfs had ik het liefs meer portretten van modellen gezien in de aankleding.

De modeshows op het evenement waren een hoogtepunt hier krijgt de organisatie een 10 voor, daar krijg ik geen genoeg van. Bovendien zijn modeshows  een uitstekend visitekaart voor opkomende designers en gevestigde namen in de modewereld.

Modeshows zijn dus een  absolute mustdo en hebben de kwaliteit van het Dutch Model event verhoogd.

Tips voor  de catwalkmodel in spe

1. Trek vooral pumps aan, flats hebben op de catwalk geen toegevoegde waarde 2.  Let op je houding 3.  Doe bij het lopen de ene voet voor de andere voet zodat je er elegant uitziet 4. Kijk recht voor je uit en lach met je ogen 5. Ontwikkel je eigen manier van lopen 6.  Straal vooral uit dat je weet dat je de allerlekkerste vrouw of super aantreklijkste man bent. 7. Oefen veel op de verschillende beats van muziek