Lupita Nyong’o siert de cover van Vogue in de juli editie

L1Wauw, wat is ze toch een topper. Lupita Nyong’o heeft het voor elkaar gekregen om op de cover van Vogue Magazine te staan. Het succes houdt maar niet op voor deze dame, maar terug naar de fotoshoot deze vond plaats in Marrakesh en de adembenemende foto’s zijn geschoten door Mikael Jansson.
L2De bovenstaande foto is gemaakt in een luxe spa in het El Fenn Hotel. Lupita heeft op deze foto een zilveren bracelet van Janis by Janis Savitt aan en de rode satijnen pumps naast het bad zijn van Prada.

L3

Lupita over haar sterrenstatus:

Het is nog steeds een onwerkelijk gevoel voor mij om samen te werken met de mensen die ik bewonder.

Lupita zegt het volgende over haar ervaringen met de pers:

In het begin keek ik altijd achter mij om, om te zien wie ze aan het fotograferen waren tot ik eindelijk door had ze daar voor mij stonden. Dat was meteen het einde van mijn anonimiteit.

L4
Lupita draagt op de foto een Marigold zwempak van Riccardo Tisci van Givenchy en braceletten van Spinelli Kilcollin en Georg Jensen.
L5De koperen jurk hierboven is van de Vera Wang Collectie en haar ketting van Ann Demeulemeester. Haar ring is van Pebble London en haar hakken zijn van Casadei voor Prabal Gurung.

L6Deze jurk is van Rodarte en de Alpha diamanten gouden filigree oorbellen zijn van Judy Geib. De ketting is van Fred Leighton. L7De bovenstaande Schouler flock jurk is van Proenza.
L8De rieten Elvis Pompilio hoed is van Ann Demeulemeester, de kettingen van Me&Ro en haar jurk van Jonathan Saunders.

L9De oorbellen zijn van Jonas Studio, het T-shirt van Alexander Wang en de armbanden zijn van Yossi Harari.