juni 27

Tags

Having fun on a budget: Zuidas Culinair & Blauwe Engel Zomerfeest

Zuid WTC staat vandaag vanaf 16.30 uur tot middernacht volledig in het teken van Zuidas Culinair & Concert en het Blauwe Engel Zomerfeest. Deze populaire evenementen verzorgen dit jaar gezamenlijk een divers muzikaal en culinair programma. DJ FemmeTastic opent het evenement. Het VU-Orkest brengt aansluitend met bijna 100 musici de Scheherazade van Nikolaj Rimski-Korsakov ten gehore. Ben je niet van de klassieke muziek, geen nood ook voor jou zijn er muzikale acts die aansluiten bij je levenstijl.Zuidas

17 deelnemende restaurants en bars van de Zuidas presenteren heerlijke hapjes, van oesters tot roti kip, bubbels, zoet en hartig. Een variëteit aan culinair aanbod is gegarandeerd met deelnemers WTCafé de Blauwe Engel, Bolenius, one o one restaurant, Koetjes & Kalfjes, Kenko Kitchen, Restaurant Novotel, Corso Como, Sushi Time, Symphony’s, Wagamama, Eetwinkel Zwaan, de Buurtboer, NH Hotels, Caffè Belmondo, Bagels & Beans, Restaurant Nine en Fitch & Shui.

Beeldend  kunstenaar Dirk Hakze zal tijdens Zuidas Culinair & Concert een schilderij maken, geïnspireerd op de muziek die het VU-orkest die avond speelt. Hakze doet dit om bezoekers van het evenement alvast een voorproefje te geven van zijn kunstproject The Colors of Music, dat van 24 juli tot 13 oktober in het Beatrixpark te zien en te beleven is. Hierbij wordt klassieke muziek omgezet in schilderkunst.

Heel Amsterdam is welkom, de entrée is Gratis.