Braxton Family Values Recap(NL) Seizoen 4 Aflevering 1: Towanda’s wrat!

De eerste aflevering van The Braxton Family Values zit erop. Vorig seizoen zagen we al een klein stukje van de issues die Tracy thuis heeft met haar man en hebben we ook gezien dat hij waarschijnlijk de vader is van een buitenechtelijk kind.

Tamar hangt net als de eerdere seizoenen de diva uit. In de eerste scene gaan ze met hun allen wat drinken en hebben ze het over hun ‘Inspirational album’ die maar niet van de grond kan komen. Hou in gedachten dat dit hun vijfde seizoen is(ondanks dat er seizoen 4 staat, de ladies hadden ook een seizoen 3.5). Ik krijg bijna het gevoel dat het een verhaallijn is om ze iets te geven om over te praten.

BWe zien vervolgens Toni en Babyface. Zoals jullie weten hebben deze twee een album met elkaar uitgebracht. Dat was toch niet de main focus in deze aflevering, de main focus was het optreden van Toni op Broadway.
Tamar is jarig en het gezin, de vier zussen , vader en moeder gaan naar de bakker om een taart te kopen voor hare hoogheid. Ze doen dit echter niet voordat ze wat geproefd hebben. Het wordt een roze taart. Op het feest van Tamar aangekomen, smeekt Tamar haar zusters zo wat om een speech te houden. Ze zeggen allemaal dat ze van haar houden. Ook Towanda waar Tamar de laatste tijd veel ruzie mee heeft vertelt dat ze ondanks de kuren van Tamar toch heel veel liefde voor haar zus heeft.

Vervolgens smeekt Tamar één van haar vrienden om iets aardig over haar te zeggen. De vriend begint dan te vertellen dat Tamar nog steeds dezelfde chick is als vijftien jaar geleden(berefuru!!!) dus beginnen zowel Trina als Towanda met hun ogen te rollen. Shade, shade shade!
Tamar kennende kan ze het hier niet bij laten dus gaan ze weer met zijn allen ergens tafelen. Tijdens het diner confronteert Tamar haar zussen over hun gedrag en de spanning loopt hoog op.

BTamar loopt weg en Towanda krijgt een woedeuitbarsting en slaat vervolgens een gedeelte van het duur servies in het restaurant stuk. Zo hebben we Wanda nooit gezien. Als trouwe kijker ben ik benieuwd wat ten grondslag ligt aan deze woede. Wat wij thuis meekrijgen is dat Trina maar vooral Towanda een beetje jaloers is op Tamar.

Wat vond jij van deze aflevering?