De essentie van meditatie + Eargasm Alert: Kataleya – Atrevimento ft. Anselmo Ralph


Meditatie is de optimale benutting van geest om te komen tot zelfkennis. Wil je voor de eerste keer mediteren dan is het handig om gebruik maken van objecten die je helpen om focus te houden echter is het niet de bedoeling om hier volledig van afhankelijk te zijn.  Meditatie doe je met het krachtigste gereedschap dat er is en dat is een bewuste tegenwoordigheid van geest.

Je bewustzijn is als een leeuw die nog niet is getemd. Is hij eenmaal getemd dan is hij in staat allerlei klussen voor je te doen.

Als je bewust bent weet je wie je bent maar ook hoe de mensen om je heen zijn, omdat de karaktereigenschappen die je in hen ziet ook herkent in jezelf. Perceptie is de allesbepalende factor dat er voor zorgt hoe mensen situaties ervaren. Verschil is een illusie, omdat wij één ziel in verschillende lichamen zijn. Weet je dit dan zal het je ervan weerhouden om kritiek op anderen te hebben voordat je zelf een blik in de spiegel werpt.

Eargasm Alert: Kataleya – Atrevimento ft. Anselmo Ralph