augustus 26

Tags

Eargasm Alert: Busiswa – Ngoku feat. Oskido & Uhuru + Glenn’s Bitter: Gezondheidsproducten uit de AmazoneGlenn’s Bitter: Gezondheidsproducten uit de Amazone

Traditionele geneesmiddelen nemen een belangrijke plaats in binnen de Surinaamse cultuur, dus is het niet gek dat een producent op deze behoefte heeft ingespeeld. Éen van de bekendste producenten van deze geneesmiddelen is Glenn’s Bitter wiens producten enorm in trek zijn. Zeg nou zelf wie heeft er binnen de Surinaamse doelgroep nog nooit gehoord van de bodycleanser. Dagelijks gebruiken wij een overmaat aan voedsel waardoor ons lichaam vervuild raakt. Met de bodycleanser heeft Glenn’s Bitter volgens eeuwenoude recept een kruidendrank gemaakt om de darmflora optimaal te laten functioneren. Ook wordt je bloed gezuiverd van schadelijke stoffen.

Glenn’s bitter verkoopt naast de bodycleanser Kwasibitacapsules die het bloed reinigen van schadelijke bacterien, virussen suikerziekte en hoge bloeddruk. Voor de mannen heeft Glenn’s Bitter Dobrudua, Niem en Kwasibita mix capsules die de geslachtsdrift stimuleren, de bloedcirculatie  en de algemene weerstand bevorderen.
Heb je behoefte aan meer informatie dan raden wij je absoluut aan om eens een blik te werpen op Glenn’s Bitter Healthproducts.