Atlanta Exces Recap(NL) seizoen 1 Aflevering 1

DIn de eerste aflevering van Atlanta Exces maken we kennis met de exen van promininente mannen in Atlanta. Tot die exes behoren Monyetta Shaw, Ne-Yo’s ex verloofde(zanger, songwriter, acteur), Sheree Buchanan, de ex-vrouw van Ray Buchanan een American footballspeler(we hadden nog nooit van hem gehoord). Torrei Hart de ex-vrouw van Kevin Hart(acteur en comediant) is ook van de partij. Verder zien wij Christina Johnson, de ex-vrouw van CeeLo Green(zanger en coach van de Voice USA). Als laatste in de rij zien wij Tameka Raymond de ex-vrouw van Usher. Bijna iedereen weet wie Usher is dus heeft hij eigenlijk geen introductie nodig.

DWe zien als eerste Tameka voorbijkomen en ze vertelt over het moment dat ze Usher heeft ontmoet in 2001 toen ze als zijn styliste werkte. Het stel trouwde in 2007 en wat er daarna gebeurde is maar al te goed na te lezen op internet. Usher en Tameka hadden een heftige scheidingsperiode en er werd uiteindelijk bepaald dat Tameka uit zijn huis moest. Tameka was dus in deze aflevering van Atlanta Exces bezig in te pakken. Ze kon daarbij wel wat hulp gebruiken dus nodigde ze de andere exces uit om haar hierbij te helpen in de vorm van een packing party.
Monyetta shaw was als eerste op de Packing party en ze vertelde dat zij en Ne-yo uit elkaar zijn gegaan, omdat hij niet monogaam wilde zijn. Het stel was vier jaar bij elkaar en ze hebben twee prachtige kinderen samen. Monyetta vertelt dat ze nog steeds in hetzelfde huis wonen, zodat hij dicht bij zijn kinderen kan zijn en ze van hun platonische relatie kunnen genieten. Daarna zien wij Torrei Hart, ze was acht jaar getrouwd met Kevin en aan haar houding te zien kan je merken dat ze nog steeds verbitterd is over hun scheiding. Begrijpelijk ze heeft Kevin leren kennen toen hij nog niets had en ze heeft hem ook gesteund in zijn Carrière. We durven te wedden dat als deze man niets had sommige vrouwen niet naar hem om zouden kijken. We krijgen dus te horen dat Torrei en Kevin in feite zijn gescheiden vanwege één of andere huppelk*tje. Torrei is nieuw in Atlanta en wil een frisse start. Ze hoopt meer tijd te hebben om aan zichzelf te werken.

D
Christina Johnson was vijf jaar getrouwd met Cee-Loo Green. Hun huwelijk had volgens haar een houdbaarheiddatum omdat hij veranderde toen hij beroemd werd. Christina zegt nog steeds van hem te houden, ondanks dat hij een nieuwe vriendin heeft. Daarna zien wij Sheree Buchanan de ex-vrouw van die American Footballspeler in beeld, ze vertelt dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens hun studie en dat hij de liefde van haar leven was, dat ze een dozijn babies met elkaar hebben gekregen, maar dat hij ook een beetje de weg is kwijtgeraakt.
In de volgende scene zijn de dames aan het genieten van de bubbels en komen tot de conclusie dat Tameka nog niets heeft ingepakt, hmmmm verdacht. Daarna is Tameka emotioneel en vertelt ze de dames dat ze hun pijn niet met die van haar moeten vergelijken, omdat ze geen kind kwijtgeraakt zijn. De dames zijn van mening dat je geen pijn met elkaar kan vergelijken. Onder normale omstandigheden zouden ze gelijk hebben, maar Tameka heeft een punt voor de exces zijn geen kind kwijtgeraakt, dus alle opmerkingen over pijn is op dit moment gebrabbel van vrouwen die het te goed hebben. Ben je benieuwd hoe het verhaal zich verder ontwikkelt kijk hieronder verder.

Oops vergeten te vertellen, iedereen heeft het er over hoe ruw Tameka is, maar ze heeft 100% gelijk als ze een opmerking maakt over het niemandalletje dat Sheree naar de bar heeft aangetrokken. Laten we wel wezen niemand wil een vrouw van 40 plus in een te strakke en korte tanktopzweefbloes zien.