Braxton Family Values Recap(NL) Seizoen 4 aflevering 2: Samen sta je sterker!

In de vorige aflevering van de Braxton Family Values zagen we Towanda’s uitbarsting. Deze week krijgen we nog meer frustraties van Towanda te zien, ze is de spanning zat en ze heeft het gevoel dat er niet naar haar wordt geluisterd. Trina en Towanda zijn het er over eens dat de zusters therapie nodig hebben en in het bijzonder van Dr. Sherry.

ADr. Sherry vindt het belangrijk dat alle zusters nadenken over hun rol bij de ruzies die ze onderling hebben. De zusters komen er samen niet uit en om de spanning te doorbreken gaan ze op advies van dr. Sherry samen een activiteit doen.

ADe spanning begint weer op te borrelen als Traci vertelt dat ze is aangevallen door Tamar’s assistent. Tamar op haar beurt geeft aan dat Traci helemaal niet zo heilig is, maar met haar probeerde te vechten. Hoeveel procent hier van waar is, is maar de vraag. De dames willen maar niet praten over wat er gebeurd is in New York met Towanda. Het valt op dat Tamar veel praat en weinig luistert.

Vervolgens staat er een teambuildingsactiviteit op het programma, hoe dat afloopt kan je natuurlijk hieronder zien.

Wat vinden jullie van deze aflevering van de Braxton Family Values?