Love and Hip Hop Hollywood Recap (NL) Seizoen 1 aflevering 1 Drama en nog eens drama

AHet is eindelijk zover aflevering één van de soapserie Love and Hip Hop Hollywood is van start gegaan. We zien Teaira Marie in beeld en hiphop publicist Hazel E. Teaira stort haar hart uit en vertelt dat ze al negen jaar een knipperlichtrelatie heeft met Ray J en dat het nu al acht maanden uit is. Dat is nieuws! Ze hield zoveel van dude dat ze zelf een tatoeage van hem op haar lichaam heeft geplaatst. In de volgende scene is Morgan te zien. Ray J’s assistente, zij schijnt een broer en zus relatie met hem te hebben. Omarion en April jones acteren verder ook in deze soap en zijn al drie jaar bij elkaar. Ze verwachten samen een kind. We zien daarna een bekende formule van moeders die hun schoondochters niet kunnen verdragen voorbij komen.

ANa de zangers is het tijd voor een rapper en Souljaboy komt in beeld. We zien hem  met zijn vriendin Nia Riley(dochter van Teddy Riley voor de fans van oldskool RnB). Ook zij blijken een knipperlicht relatie van 8 jaar te hebben. Gaap, gaap, slaap, slaap. Vervolgens blijkt het dat Ray J en Teaira nog ‘unfinished business’ hebben. T houdt nog steeds heel veel van hem.

In de volgende scene zien wij dat Ray J van gefabriceerde drama houdt en dat het uiteindelijk op een gevecht uitdraait tussen Teaira en Ray J’s nieuwe vriendin Princess. Lil Fizz de rapper van B2K heeft een zoon van vier waar hij de voogdij over heeft, omdat zijn ex Moniece het te druk heeft met haar eigen zaken en door de rechter als een tikkeltje gevaarlijk is verklaard.

Was deze aflevering van Love and Hip Hop Hollywood spannend of supersaai volgens jou?