Preachers of LA Recap (NL) Seizoen 2 aflevering 4: Familie kijven Familie blijven!

In deze aflevering van preachers of LA was er helaas niets spectaculair of sensationeel aan de hand. Pastor Ron gaat op bezoek bij zijn zus die pas van haar verslaving is af gekomen. Wat geweldig nieuws is natuurlijk. De dochter van de zus van Ron Gibson heeft veel te lijden gehad onder de verslaving van haar moeder. Haar oom besluit daarom als kerst op de taart een woning voor haar te regelen in een iets veiligere wijk.

A
Met de moeder van Pastor Wayne Chaney gaat het helaas minder goed. De pastor blijkt een jongere broer te hebben die deze vrouw het leven zuur maakt. Het moet wel gezegd worden dat de Pastor zijn moeder er superjong uit ziet. Het is voor ons in ieder geval een droom om op die manier oud te worden.

Preachers of L.A. - Season 2
In deze aflevering zien wij ook hoe haatdragend Loretta is, omdat Ron Gibson tegen haar heeft gezegd dat hij niet zeker weet of Noel Jones met haar gaat trouwen. Ron Gibson is een bemoeial, maar net als in de vorige recap zeg ik dat hij een punt heeft. De tijd zal het leren.