september 17

Tags

SWV Reunited Recap (NL) Seizoen 2 aflevering 5: Taj de stemloze nachtegaal

In de vijfde aflevering van SWV Reunited zien wij dat Marcus(de labelbaas) de producers van SWV’s volgende lied niet heeft betaald. De dames gaan optreden in Jamaica, dus willen ze met nieuw materiaal voor de dag komen. Corey en Marcus beloven de dames dat ze ervoor zullen zorgen dat alles in orde komt.

We zien in deze aflevering ook dat Taj last heeft van haar stembanden, dus besluit ze naar een keelarts te gaan. Ze blijkt al jaren haar stem verkeerd gebruikt te hebben en moet het nu rustiger aan doen. Dat weerhoudt haar niet om met Lelee en Coko naar Jamaica te gaan. De dames zoeken na aankomst op het eiland naar verkoeling dus zoeken ze meteen een zwembad op, vanzelfsprekend  hebben ze  het reuzegezellig met elkaar.

A4SWV was  echter niet alleen voor hun plezier op het Jamaica. Coko, Lelee en Taj hadden een interview op het programma staan, maar in plaats hieraan mee te werken gingen de dames lekker cocktails  drinken. Ze zijn niet bepaald zakelijk, eerder een beetje verwend. Daarna krijgen we een flashback en gaan ze paardrijden, wie kent hun lied ‘Right here’ niet.

Na het paardrijden gaan Coko, Lelee en Taj jerk chicken eten bij Palmouth Jerk Center. Lelee heeft niet veel nodig want ze zit zich te verlekkeren aan de Jamaicaanse kok Pablo. Maar weer naar Taj, ze wilt maar niet aan de rest van de dames vertellen dat ze last heeft van haar stembanden. Het is zelf zo erg is dat ze haar stem tijdelijk kwijtraakt.