Sisterhood of Hip Hop Recap (NL) Seizoen 1 aflevering 1: De kennismaking

ARappers Brianna, Daimond, Nyemiah Supreme, Siya en Bia zijn de sterren van deze realityserie. In deze aflevering zien we dat rapper Daimond het hoog in haar bol heeft en dat de vriendin van Siya jaloers is. Ook zien wij dat Siya al vanaf haar 12de rapt en dat muziek haar uitlaatklep is. Ze wilt doorbreken en zanger Tank is voor haar de ingang tot de muziekwereld. Siya wilt een statement maken en benadrukt duidelijk dat rap haar passie is en dat ze niet perse in de muziekwereld zit vanwege het grote geld. Het valt ons op dat Siya een indrukwekkende pettencollectie heeft, maar goed we zien in deze scene ook dat haar vriendin Renee speciaal voor haar naar California is verhuist. Renee is heel erg bezitterig vooral als ze ziet dat het klikt tussen Siya en Nymiah Supreme.

ADe volgende rapper die wij op het scherm zien is Brianna Perry. We komen te weten dat Rick Ross haar mentor is en dat ze studeert aan de universiteit van Miami als back-upplan. Ook zien wij dat haar manager haar moeder is. Of dit een verstandige keus is mag je zelf invullen.

ADaimond heeft het over haar relatie met Scrappy. Ze staat op een kruispunt in haar carrière en vraag Lil John om advies. Ze besluit dat het tijd voor haar is om te verhuizen naar New York. Daarna zien we Bia, Pharrel Williams nieuwe artiest. We zien geen diepgang in haar verhaal, maar het is duidelijk dat ze dol is op haar familie.