Sisterhood of Hip Hop Recap (NL) Seizoen 1 aflevering 6: Ingrijpende beslissingen

ANyemiah en Siya zijn op een feest en Daimond is aan het flirten met Souljah Boy. Zucht, in Love and Hip Hop Hollywood heeft hij toch een andere vriendin. Iedereen vraagt zich af of Daimond weer een relatie met Souljah Boy heeft.

ANyemiah heeft een persbijeenkomst maar ze is een zuurpruim, terwijl ze nog niet echt is doorgebroken. Ze is duidelijk niet pers ready. Nyemiah Supreme dreigt haar manager kwijt te raken omdat ze bot omgaat met de pers en niet weet hoe ze contact moet maken. Siya gaat in deze aflevering op bezoek bij Travis McCoy van Gym Class Heroes. Ze zijn goede vrienden en ze heeft dringend behoefte aan advies. Siya gaat met Tank eten en hij vindt dat ze een make-over nodig heeft.

Siya krijgt een styliste toegewezen maar ze vindt de stukken die zijn uitgezocht maar niets. Ze voel zich prettig bij mannelijke kleding en wil geen jurken aan doen. Om het goed te maken regelt Tank een afspraak voor haar met Irv Gotti. Daimond heeft een afspraak met Eve die als veteraan goed kan aangeven wat de valkuilen in de muziekwereld zijn.