Atlanta Exces Recap(NL) Seizoen 1, aflevering 6: De hereniging

In deze aflevering van Atalanta Exces zien wij dat Sheree de steun van Torrei hard nodig heeft. Sheree is benieuwd hoe het met haar vader gaat die ze in geen 15 jaar heeft gezien.

Torrei gaat naar Tameka toe om haar te helpen met een nieuw evenement en het valt op dat Tameka graag andere mensen voor haar karretje spant, ze heeft werkelijk niets gedaan terwijl ze ruim 1000 t-shirts gedoneerd wil krijgen.

Ook zien wij dat Christina weer met Willy op stap gaat. Er is overduidelijk sprake van aantrekkingskracht tussen die twee.

AtlMonyetta gaat aan de andere kant  naar haar arts toe om te praten over haar opties om kinderen te krijgen als ze er later nog meer wilt. Zoals jullie weten heeft ze in samenspraak met Ne-yo een ingreep gedaan om niet zwanger meer te kunnen raken. De dokter verzekert haar dat hij dit kan terugdraaien en dat ze kans groot is dat ze wel zwanger kan raken wanneer ze er voor kiest weer deze stap te nemen in haar leven. Monyetta is zichtbaar opgelucht. Tameka gaat vervolgens naar de Rick Smiley Show, maar ze is de zuurheid zelve dus geeft ze de mannen van de Rick Smiley Show geen ruimte om lollig met haar te doen. Maar nu komt het Christina vertrouwt Monyetta toe dat ze gehoord heeft dat Cee Lo verloofd is met iemand. Zoals jullie weten delen Cee Lo en Christina alles met elkaar maar vond hij dit keer dat zijn verloofd zijn haar niets aangaat.
atlanta-exes6Deze aflevering wordt positief afgesloten als wij zien dat Sheree haar vader weer ontmoet. Ze lijken echt als twee druppels water op elkaar.