september 27

Tags

Review: Cantu Shea butter Leave-IN Conditioning

CantuVan horen zeggen heb ik begrepen dat de producten van Cantu van goede kwaliteit zijn dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en hun conditioner uit te proberen.

Het eerste wat er op viel was de ingrediëntenlijst:
water, we weten allemaal dat sterk krullend haar van vocht houdt, ook zag ik canola olie. Dit  ingrediënt zal waarschijnlijk erin zitten voor de  lekkere geur. Daarna werd het allemaal wat onduidelijk. Weet iemand wat de werking is van de volgende  ingrediënten:

cetearyl alcohol, stearalkonium chloride, glycerin, dicetylimonium chloride, butyrospermum parkii(shea) boter, aloe barbadensis(aloe vera) leaf juicanton, demethicone, disodium edta, rosmarinus officinalis( rozemarijn) leaf extract, actinidia chinensis(kiwi) fruit extract, chamomilla recutita(matricaria) flower extract, urtica dioica(nettle) extract, salvia officinalis(sage) leaf extract, achillea millefolium(yarrow) extract, fragrance (parfum), olea europaea(olive) fruit oil, hydrolyzed collagen, dimethicone peg-8 meadowfoamate, hydrolyzed wheat protein, pentaerythrityl tetracaprylate/tetraprate, silk amino acids, panthenol, dmdm hyd,polyquaternium-4, polyquaternium-32, mineral oil, ppg-1 trideceth-6, hydrolyzed glycosaminoglycans, sodium hyaluronate, propylene, citric acid, sodium chloride

Pfffff ik krijg er een hardhoofd van…….

Aanwijzingen
Als ik de beschrijving lees zou je van dit product vooral als je het dagelijks gebruikt lang en glanzend haar moeten krijgen en dat het goed is om afbreuk van haar tegen te gaan.  Dat is heel wat! Heb je last van beschadigd haar dan zou je het moeten aanbrengen op de plek van beschadiging en je haar op een natuurlijke manier moeten laten drogen met de conditioner erin. Persoonlijk spoel ik altijd conditioner uit mijn haar. Heb jij ervaring met het laten drogen van conditioner in je haar, dan zou ik het graag willen weten.

Resultaat

Nadat ik de conditioner na het wassen van mijn haar heb aangebracht en even heb laten stomen, uitgespoeld en vervolgens heb geföhnd had ik lekker ruikend en klitvrij haar. Wie wordt daar niet vrolijk van. Bij de volgende review moet er wel wat competition zijn dus ga ik twee producten met elkaar vergelijken.

Kleur: wit
Geur: Zomers fruit
Textuur: soepel
Kosten: 8 euri(niet bepaald goedkoop, maar als je een hele week druk bent geweest heb je als vrouw recht op verwennerij).

Heb je ervaring met dit product? Deel het dan a.u.b. met ons!