The Braxton Family Values Recap(NL) Seizoen 4, aflevering 7: Van album naar single

In deze aflevering van de Braxton Family Values maakt moeder Evelyn een heerlijk ontbijt voor Towanda, Trina en Tracy klaar, maar de dames zijn helaas niet te spreken over hun portie gezonde voeding.

In de volgende scene zien wij dat de zusters vinden dat ze recht hebben op een stuk ontspanning dus gaan ze naar de nagelstudio. Ze praten over verschillende onderwerpen waaronder hun pyjamafeest. Ze praten ook over hun 80-jarige plan om een album uit te brengen en zijn het er uiteindelijk over eens dat het beter is als ze aan een single werken. Nu moeten ze dit nieuws nog aan hun moeder overbrengen die helemaal idolaat is van het feit dat haar dochters samen zouden werken aan nieuwe muziek.

Ook zien wij in deze aflevering dat Tamar verder gaat in haar zoektocht naar twee danseressen. De dames die auditie komen doen kunnen aan haar reactie te zien goed bewegen dus zal ze naar alle waarschijnlijkheid twee uitkiezen voor haar tour.

Vervolgens zien we dat Trina op zoek is naar nieuwe barpersoneel voor haar bedrijf mixedchicks. Towanda en Traci zijn er niet zo blij mee, omdat ze allerlei vreemde mensen in hun tuin zien chillen. Eerlijk is eerlijk deze scenes zien er een beetje geforceerd uit, dus net als ze in elkaar zijn gezet om de kijkers thuis te entertainen. Tamar die is druk bezig met de voorbereiding voor haar tour en vraagt ene Octavius om de kleren voor haar dansers te ontwerpen. Ondertussen zijn Towanda en Traci het zat dat Gabe Trina’s man al twee weken inwoont in hun huurwoning. Gabe belooft na het feest van Mixedchicks op te krassen dit feest heeft trouwens veel bekend en onbekend publiek getrokken.