The Braxton Family Values Recap(NL): Seizoen 4, Aflevering 5: Een Never Ending Story

Towanda, Traci en Trina hebben naar eigen zeggen een spookhuis gehuurd en de energie in het huis voelt volgens hun moeder ook niet goed aan. Trina en Gabe werken zoals het in de vorige aflevering te zien was nog aan hun relatie. Tamar heeft nieuwe danseressen voor haar tour nodig en begint met audities, maar zoals altijd denkt Tamar dat iedereen haar man wil afpakken. Hij is succesvol dus misschien heeft ze gelijk om een oogje in het zeil te houden. Tamar komt wel een beetje onzeker over als ze dit doet.

Terug naar hun huurhuis, wat opvalt is dat de zusters meubels gaan kopen voor deze woning . Dit lijkt ons een beetje te veel van het goede, zeker omdat de dames over enkele weken weer terug gaan naar hun eigen stek. Volgensmij maken ze gewoon reclame voor de meubelwinkel. Over hun album hoeven we niet te praten, eerst zien dan geloven. Moeder Evelyn laat een piano overbrengen en de zusters beginnen net als vanouds met elkaar te jammen. Je raadt nooit wie de leiding overneemt.