Preachers of LA Recap(NL) Seizoen 2, aflevering 6: De appel valt niet ver van de boom

Dominique en Deitrick Haddon gaan naar de kerk waar Deitrick voorheen pastoor was omdat hij wil laten zien dat hij heeft geleerd van zijn fouten, maar dat is niet het allerbelangrijkste uit deze aflevering.

Deitrick vertrouwt de kijkers toe dat zijn vader niet zijn biologische vader is, maar dat hij wel de familie van zijn verwekker wil ontmoeten. Deitrick komt in deze aflevering er ook achter dat hij meer met zijn biologische vader gemeen heeft dan hij denkt.
AVoordat Deitrick zijn biologische familie ontmoet eet hij eerst met alle Haddon’s. Deitrick zijn zus is er vervolgens niet over te spreken dat hij op zoek gaat naar zijn biologische vader en vindt dat Dominique hersenspinsels in zijn hoofd heeft gezet.

Ron Gibson en zijn vrouw organiseren een jaarlijkse brunch. LaVette zal de keynote speaker zijn en zo te zien is het evenement ook nog eens goed bezocht want er komen ruim 500 mensen op af.
AOok zien we Clarence McClendon in beeld die eigenlijk nooit echt een centrale rol speelt in de afleveringen. Opvallend is dat er tijdens McClendon’s segment een harde hiphop beat te horen is. Maar goed McClendon gelooft dat zijn zoon voorbestemd is om te preachen, maar vindt ook dat hij met andere kinderen moet omgaan dus wordt er een playdate met de zoon van Myesha geregeld.

In deze aflevering gaan de first ladies ook met elkaar chillen dus zien wij Myesha, Christy en Lavette over de kaartbaan zoeven.