Love and Hip Hop Hollywood Recap(NL) Seizoen 1, aflevering 2: Het ex effect

Het broeit nog steeds tussen Ray J en Teaira Mari . Wat wij dus niet snappen is dat deze mensen beroemd zijn een platform hebben, maar toch verschrikkelijk ratchet zijn. Morgan probeerde Teaira dus te calmeren, maar dat liep op niets uit. In de volgende scene treffen Moniece en April elkaar, dus vertelt Moniece April over haar lijn met pikante speeltjes. Moniece haar verhaallijn is eigenlijk een beetje twijfelachtig omdat  ze haar zoon geen stabiele leefsituatie kan bieden en doet alsof het grote geld binnenstroomt. Moniece praat met April over Fizz(haar ex) zijn vriendin en dat ze het nodig vindt om een aantal spelregels uiteen te zetten. Moniece belt Amanda de vriendin van Fizz op om een afspraak te maken en deze besluit te gaan. Fizz vindt het geen goed idee omdat zijn ex vermoeiend is. Hij krijgt in deze uitzending dan ook gelijk.

BIn deze aflevering maken we verder kennis met Nicki die de IT girl is in Hollywood. We zien ook Yung Berg voorbij komen die de player wil uithangen. Niets is onaantrekkelijker dan een man die zich kinderachtig gedraagd. Player spelen is zo jaren 90, maar goed hij ontmoet Hazel E en zij wil meer dan alleen maar ‘Friends with Benefits’ zijn. Het is duidelijk dat Berg haar niet serieus neemt en als een scharrel ziet. We zien ene Masika voorbij komen die een relatie heeft(tenminste dat denk zij) met Nicki’s ex-verloofde. O ja en in de slotscene gaat Raj Jay naar de beauty spa waar hij dus op een zeer merkwaardige wijze Teaira’s spullen afgeeft. hmmm, het is duidelijk dat er geacteerd wordt in deze serie, wij kunnen ons niet voorstellen dat deze mensen in real life zoveel onnodige drama hebben in hun leven.