Atlanta Exes Recap(NL) Seizoen 1, Aflevering 8: Eind goed al goed of niet?

De dames spugen hun gal over Tameka. Tameka heeft zich in de vorige aflevering erg misdragen met haar onder water steken, maar Sheree geeft haar het voordeel van de twijfel dus besluit ze het met haar iets van goed te maken. Wij hebben werkelijk geen idee waarom een paar van deze vrouwen dwangmatig moeite doen om vrienden met elkaar te blijven terwijl het duidelijk is dat het niet volledig klikt. Maar genoeg daarover, in deze aflevering zien wij een emotionele Tameka, die naar de rechtbank gaat om de uitspraak te horen in het noodlottige ongeluk van haar zoon Kile. Gelukkig kon Tameka nog een beetje voldoening halen uit de 5 km loop die ze als aandenken aan hem heeft georganiseerd. De dames, op Sheree na zijn dan ook allemaal aanwezig om haar te ondersteunen.

Later in de aflevering komt Torrei in beeld die vol trots over haar kinderen vertelt. Het is duidelijk dat ze veel van hen houdt maar dat ze voorlopig voor haar carrière kiest waardoor haar kinderen tijdelijk bij haar ex(Kevin Hart) zijn. Monyetta haalt in deze aflevering eindelijk de foto’s van haar en NeYo van de muur en zien wij dat Christina haar beroep als binnenhuisarchitecte een nieuwe boost geeft. Deze aflevering wordt afgesloten met het feest van Sheree. Helaas verloopt dit wat minder vrolijk door Tameka’s aanwezigheid.