Preachers of LA Recap(NL) Seizoen 2, Aflevering 7: Een nieuw begin!

In deze aflevering van Preachers of LA zien wij dat Deitrick Haddon weer wordt geïnstalleerd in de kerk waar hij vroeger preacher was. Opvallend is dat Dominique vertelt dat ze Deitrick heeft ontmoet toen hij werd gedwongen om als preacher af te treden. Leugens, kijkers van seizoen 1 weten dat haar ongetrouwd zwanger zijn en het feit dat Deitrick nog niet helemaal officieel was gescheiden de reden is geweest van Deitrick’s aftreden. Ze gaan er waarschijnlijk van uit dat de kijkers thuis zo kort van geheugen zijn dat ze makkelijk hun geschiedenis kunnen herschrijven.

Ook zien wij Lavette en Ron Gibson zich inspannen om Shaun en Erica weer bij elkaar te brengen(Shaun is Ron’s verslaafde zus die is afgekickt. Erica is haar dochter). Er is wat weerstand aan de kant van Erica, maar haar familie staat achter hun beiden dus de kans is groot dat het goed komt tussen moeder en dochter.

Myesha en Wayne Chaney komen tot de conclusie dat hun gezin na drie kinderen compleet is dus besluit het stel om Wayne een ingreep te laten doen, zodat ze ongestoord van elkaar kunnen genieten zonder dat ze bang hoeven te zijn om zwanger te raken.