Sisterhood of Hip Hop Recap(NL) Seizoen 1, Aflevering 8: Nieuwe kansen

Daimond experimenteert in deze aflevering van Sisterhood of Hip Hop met haar sound. Het is heel fijn om te zien dat er vooruitgang is in de band tussen haar en Nyemiah Supreme. Wat ook heel erg leuk is aan de kant van Daimond is dat ze ervoor heeft gezorgd dat Eve de dames van advies voorziet over de rapscene.

Het gaat supergoed tussen Siya, Bia, Nyemiah en Brianna waardoor de groep besloot  een showcase te organiseren. Nyemiah trad als eerste op, haar optreden was geweldig en iedereen was aan het viben. Vervolgens zagen we Bia en Brianna voorbijkomen. Eve was helemaal onder de indruk van de flow van Siya, maar Siya’s vriendin Renee kon het niet laten om een rel te schoppen. Het liep zo uit de hand dat er een woordenwisseling volgde tussen Renee en Daimond. De situatie was enorm gespannen dus was er geen andere optie voor Siya over dan een punt achter haar relatie te zetten met Renee. Gelukkig was er ook goed nieuws voor Brianna die afstudeerde van de Universiteit van Miami.