oktober 17

Tags

Eargasm Alert: Wande Coal – Baby Hello + bescherm je huid tijdens de winter


Bescherm je huid tijdens de winter

Buiten voelt het nog matig aan maar vanaf december begint het al kouder te worden dus is het de vraag hoe jij je huid het beste gaat beschermen tegen de kou. #Tip 1 Wat in ieder geval  zeker helpt is dat je goed ingesmeerd bent met een lotion of een product op oliebasis. Koude lucht zorgt ervoor dat je droog haar hebt en een droge huid dus is insmeren de magische handeling waarmee je dit tegen gaat.#Tip 2 Gebruik ook geen producten op alcoholbasis om je huid te reinigen voordat je de lotion op je huid smeert. Producten op alcoholbasis drogen je huid uit.

#Tip 4 Goede kleding is eigenlijk ook de eerste laag van bescherming. Kleed je dus zodanig dat je geen koude lucht op je huid voelt. #Tip 5 Wat ook helpt om het minder koud te krijgen is om met niet al te warm water te douchen. Warm water zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën loskomen van je huid.

#Tip 6 Droge lippen voor het opstaan gedurende de winter kan je voorkomen door ze in te smeren voor het slapen gaan.#Tip 7 Het is ook aan te bevelen om in de winter jezelf geregeld te verwennen met een masker zodat je de dode huidcellen van je gezicht kan verwijderen.