Love talk 101: Een goede man

Vrouwen zijn vaak op zoek naar een goede man, maar hoe ziet een goede man eruit? Om vast te stellen of een man bij je past is het belangrijk om vast te stellen over welke karaktereigenschappen een man in jouw ogen moet beschikken.

Ook is het belangrijk om te weten wat je in elk geval niet wilt, dus ladies hoe scheid je het kaf van het koren? Don’t worry, wij hebben enkele tips voor je klaarliggen.

– Een goede man heeft in ieder geval een plan, doelen en een toekomstvisie. Een man die met je speelt zal meestal om deze punten heen draaien.
– Het oog wil ook wat maar een goede man weet dat een vrouw meer is dan alleen haar sexy lichaam. Hij wilt namelijk iemand waar hij een zinnig gesprek mee kan voeren en iemand waar hij een toekomst mee kan opbouwen. Een man die je als kiespijn kan missen wilt meestal alleen maar seksen en niets anders dus weet waar je voor gaat.
– Een goede man beseft dat zijn handelingen gevolgen hebben. Een man zonder ambities is meestal impulsief en maakt zich niet druk wat het resultaat van zijn acties op langere termijn zal zijn in zijn relatie.
– Dames een man die het met je meent zal de moeite doen om je met de respect te behandelen die je verdient, doet hij dat niet dan is zijn intentie puur om te scoren.
– Het strooien met geld van een man zegt in principe niets, omdat hij je soms vaak alleen in zijn bed wil krijgen. Investeer tijd in een vriendschap. Een man die met je speelt is vaak vaag over jullie plannen samen, uiteraard is het verstandig ook op de praatjesmakers letten. Het is daarom belangrijk dat een man zich aan zijn afspraken houdt en je als de godin behandelt die je bent.