Tamar & Vince Recap (NL) Seizoen 3 aflevering 1 Turn up baby!

Yay, het is weer tijd voor Tamar en Vince. Tamar is absoluut onderdeel van team too much, maar hey het is entertainment dus we klagen niet. Mijn god Tamar hield een speech en de hele zaal viel zowat in slaap. Raar gezien Tamar miss praatgraag is, gurl whatever. Gelukkig had ze aan het eind van haar presentatie toch een paar mooie woorden voor het publiek. Het viel Tamar zwaar dat ze niet meer voorbereiding had in aanloop naar haar presentatie. Soms moet je gewoon de kracht in jezelf vinden toch(Hmmm tegenwoordig zien we Michelle van Destiny’s Child bijna in iedere reality show)?

Vervolgens zien we Tamar in de studio werken aan haar album, de druk is hoog.
B1
Na druk is het tijd voor ontspanning dus gaat het gezin naar het strand. Wat is die Logan toch een schat, maar goed Tamar moet optreden in Miami en haar achtergronddanser ziet er verrukkelijk uit. Is Vince jaloers? Uhmm, het groene monstertje stak de kop op. Ooooh Tamar was aan het dansen met meneer de achtergronddanser en het zag er erg verhit uit. Is deze chick niet getrouwd?