november 02

Tags

Fomi Collection Proudly made in Ethiopië

Heb je al gehoord van het merk FOMI? Niet? Dan is het nu de juiste tijd om met deze brand kennis te maken. Het is dus een Ethiopisch merk  en de oprichter  Afioma heeft er bewust voor gekozen terug te gaan naar haar vaderland om daar te investeren in de mode-industrie. Ze kwam er na extra onderzoek achter dat Ethiopië  één van die landen is die de beste leer produceert. Afioma wilde vervolgens tassen ontwerpen maar had geen ervaring hierin, maar ze had toch de wil om iets te  creëren en dat was ook het moment dat FOMI het levenslicht zag. Petje af voor deze dame dus.

B2

b3Designing heeft altijd een rol gespeeld in Afioma’s leven, doordat ze in Engeland en Amerika heeft gewoond heeft ze ook de kans gekregen om de diversiteit in de modescene te aanschouwen en daarvan de vruchten te plukken. Afioma heeft een tijd gewerkt voor Elle Magazine, Triple Five Soul, Juicy Couture en Woman’s Wear Daily. Nu heeft ze  de overstap naar de apparelsector gemaakt door dit jaar een aantal schoenen op de markt te brengen.

b5

b7

b6

b8

b9

Zien wij je binnenkort je FOMI schoenen rocken?