Realhousewives of Atlanta Recap(NL) Seizoen 7 aflevering 1: Als het schip lek is gaan de ratten van boord

Yes het nieuwe seizoen van de Real Houswives of Atlanta is begonnen en Nene is de eerste housewife die in beeld komt. Ze is heel erg enthousiast over haar nieuwe show bij Cirque du Soleil. Na Nene zien we Kandi met haar dikke billen in beeld, ze is nog steeds te spreken over haar man(zoals het hoort). Het is duidelijk dat zij en Todd verschillende visies hebben over de opvoeding van hun twee dochters.
Phaedra’s moeder komt vervolgens op bezoek, omdat haar dochter het emotioneel zwaar heeft. Apollo wordt waarschijnlijk veroordeeld en Phaedra wilt niet met de pers geconfronteerd worden. Het is duidelijk dat Apollo teleurgesteld is in Phaedra, de enige persoon waar hij op dit moment boos op moet zijn is toch wel zichzelf. Apollo heeft gelukkig nog steun aan zijn broer Brian. Ik ben er niet van overtuigd dat Phaedra echt niets wist van Apollo’s illegale praktijken, maar hey wat had Apollo nou van Phaedra kunnen verwachten ze is een egoïst.

Phaedra stelt trouwens goede vragen aan Apollo maar komt dominant en een beetje leugenachtig over. Ze doet nu of hij een angry black man is. Phaedra heeft deels gelijk een vrouw moet standaarden hebben en hoeft niet alles te pikken. Eén ding is duidelijk dat als je met vuur speelt je verbrand raakt.
Cynthia en Nene zijn niet on speaking terms dus is Kenya haar nieuwe vriendin. Kenya is echt een dramaqueen. Ze heeft zogenaamd een trauma overgehouden aan de reünieshow. Nee, ik trap daar niet in ze is zooooooooo transparant. Cynthia lijkt dit seizoen spierballen gekregen te hebben. Ik ben ook niet onder de indruk van de naakte mensen in Nene’s show dit echt te veel van het goede(Sodom en Gommorah dingen). ‘All money ain’t good money!
En Kandi heeft gelijk als ze zegt dat justitie harder tegen zwarte mannen is. Laat het dan een les zijn om voortaan wijzere beslissingen te nemen. Aan het eind van deze aflevering gaat Peter op de Romantische toer. Met mand en al trakteert hij Cynthia op een lunch. Ik denken dat hij romantisch wilde zijn, aan deze aflevering te zien had hij duidelijk wat van Cynthia nodig.