The Realhousewives of Atlanta Nederlandse Recap Seizoen 7, Aflevering 9: Een feest met een nare nasmaak

Het is een tijd stil geweest op onze website, maar we zijn er weer. Dit is de eerste post van het nieuwe jaar en ik wens jullie een fantastisch 2015 toe maar het is nu toch echt tijd voor de recap.

Cynthia is er helemaal klaar voor om zaken met Peter te doen. In het verleden leek het wel of ze aan het smeken was om te worden betrokken bij zijn bedrijven, maar goed het zijn nu andere tijden. Bar One gaat sluiten dus gaat het stel een nieuwe locatie bezichtigen. Deze plek heeft veel potentie, dus besluiten Cynthia en Peter dat het tijd wordt om zo snel mogelijk hun nieuwe bedrijf te starten. Op naar Kandi en Claudia: Claudia wil graag van Kandi leren hoe ze en succesvolle zakenvrouw kan worden dus geeft Mrs Tucker haar een paar nuttige tips. Nene is al een succesvolle zakenvrouw, dit wordt benadrukt in deze aflevering waarin ze te horen krijgt dat ze een aanbieding heeft gekregen om de boze stiefmoeder te spelen in Assepoester op Broadway. Mevrouw Leakes is helemaal in haar sas.

Kandi heeft een nieuwe set voor Kandi Koated Nights, dit heeft ze gedaan op aandringen van Todd en ik geef hem helemaal gelijk het oog wil ook wat. Claudia is te zien in de aflevering van Kandi Koated Nights en ik moet toegeven dat ik spontaan rood wordt van de persoonlijke vragen van Kandi. Phaedra ontvangt een paar mannen die kunnen zorgen voor de veiligheid van haar zoontjes en wie komt er aanlopen: Apollo. Het is duidelijk dat Phaedra graag praat over haar 1001 banen. Miss Parks krijgt vervolgens een meevaller, ze krijgt een prijs uitgereikt voor haar bijdrage als Afro-Amerikaanse advocate. Uit schaamte voor Apollo’s veroordeling wou Phaedra bijna de prijs niet ontvangen, maar ze komt uiteindelijk tot de conclusie dat haar carrière niet begon met Apollo en dat ze het toch verdient heeft om in het zonnetje te worden gezet voor haar verdiensten.

Kenya gaat samen met haar tante Lori ontspannen en het gesprek gaat over Nene. Ze vertelt over de ontmoeting tussen Nene en Porsha. Tussen Kenya en Porsha lijkt het nu beter te gaan. Maar er is een grote ‘maar’. Nene besluit naar Kandi’s feest te gaan maar ze doet weer uit de hoogte tegen Kenya. Het feest wordt opgefleurd met een stuk vlees op tafel slash een halfaangeklede dame. Dat Nene een zuurpruim is druipt echt van deze aflevering af. De dames praten over de mannen in hun leven en het blijkt dat Demetria’s vriend Roger Bobb een relatie had met één van Kandi’s aanwezige vriendinnen. Demetria schaamt zich en de dames lijken leedvermaak te hebben, superzielig.