januari 31

Tags

Eargasm Alert – M.anifest – Blue(Chale what dey happen) + Rihanna’s edgy fotoshoot in de Harpers Bazaar

Let’s talk about our daimond princess Rihanna…

1Het thema van Rihanna’s fotoshoot in de maart editie van de Harpers Bazaar is volledig gericht op de zee en dan voornamelijk op haaien. Hieronder tref je enkele fragmenten uit het interview aan die  Rihanna had met dit iconisch modeblad.

1

Rihanna over  zwemmen met haaien:

Ik doe mijn best om de haaien in het leven te vermijden,  ik ben vaak genoeg met ze in aanraking gekomen. Gelukkig wist ik altijd wel wat ik moest doen in dit soort situaties. Over haaien kan ik kort zijn: Ik zwem niet met ze, haaien zwemmen met hun eigen soort.

Rihanna in de Harper's Bazaar

Rihanna over de film Jaws:

Dit is zowel een spannende als een enge film, omdat ik graag op het strand ben. Iedere keer als er een nieuwe Jaws uitkwam ging ik maanden niet naar het strand of zorgde ik ervoor dat ik veilig op het zand zat.  Mijn vader is een ongelovelijke plaaggeest,  als ik het water inging neuriede hij altijd de themesong van deze film. Steven Spielberg was mijn held als kind.

1