Eargasm Alert: Sauti Sol + Aflevering 10 An African City – Een belangrijke beslissingAn African City – Een belangrijke beslissing
Nana Yaa heeft een nieuwe functie bij een radiostation en moet in die rol Fidel Roberto de voorzitter van Angolian Petrolium interviewen. Fidel is een man met macht dus oefent hij extra aantrekkingskracht op haar  uit.

De dames komen na deze scene bij elkaar in Bella Roma waar ze hun wekelijkse beslommeringen bespreken. Ze hebben het natuurlijk over Fidel, hij schijnt aan de verhalen van de dames te horen een levende legende te zijn. Een andere topic is de huwelijksuitnodiging die Nana Yaa heeft ontvangen van Segun haar eerste grote liefde. ‘De lef die sommige mannen hebben’.
an african city
Drie weken later zijn Nana Yaa en Fidel nog steeds een item en bespreken zij  de vragen die Nana niet heeft gesteld tijdens haar interview. Fidel geeft vervolgens aan dat hij als echte man  niet bang is voor uitdagende vragen, daar hij altijd een gepast antwoord klaar heeft. Als je wilt weten wat dit antwoord is geweest dan is het zaak zelf te kijken naar deze aflevering.  Juicy wordt het zeker.