Africa Fashion Week Amsterdam 2015

Ben je klaar voor het heetste feest van het jaar? Ik wel hoor. Het is weer tijd voor African Fashion Week in Amsterdam. Ey zorg dat je dit uitje niet mist want het wordt superspang. Wie is er allemaal van de partij? In ieder geval de beste Afri-Nederlandse ontwerpers van het land.

Je moet dan denken aan ontwerpers als Blackpearl Secret. Wat dit merk uniek maakt is dat zij werken met 100% natuurlijke materialen als leer, bamboe, hout en schelpen.

Een ander ontwerpster is Farida Musa, die oorspronkelijk uit Nigeria komt. Haar collectie voor AFWA brengt de natuurlijke schoonheid van Afrika naar voren. Reken er maar op dat ze met veel vrolijke kleuren zal werken.

Patou Manga is ook een ontwerper die hoge ogen zal gooien. Dit is dus een kleine greep van de ontwerpers die aanwezig zullen zijn in onze hoofdstad. Zorg er dus voor dat je van de partij bent.