januari 16

Eargasm Alert: Sheyi Shay – Right Now + Serena Williams geeft liefdesadvies in Harper’s Bazaar


Serena Williams geeft advies in Harper’s Bazaar
Zozo Serena Williams heeft nu ook een soort ‘Lieve Jomanda’ rubiek in de Harper’s Bazaar genaamd: Dear Serena. Hier valt niets op af te dingen, onze ‘Sisterfriend’ heeft haar sporen dubbel en dwars verdiend. Het is niet zo vreemd dat wanneer je de nodige sporen hebt verdiend dat men je om advies vraagt. Dit keer waren het vragen van fans die advies nodig hadden op liefdesgebied.

Lieve Serena: Hoe kan ik sexy en sterk worden?

Serena Williams: Aantrekkingskracht heeft te maken met de houding die je jezelf aan meet. Zelfverzekerdheid is eigenlijk een synoniem voor sexy en sterk zijn.

Lieve Serena: Mijn zelfvertrouwen zwakt na een tijd meestal af wanneer ik een paar keer heb gedatet met dezelfde man. Hoe zorg ik ervoor dat ik zelfverzekerd blijf?

Serena Williams: Je moet je eerst afvragen waar die onzekerheid vandaan komt. Het is altijd belangrijk om vanaf het begin van een relatie jezelf te zijn. Wees overtuigd van je kracht en innerlijke schoonheid, dit straal je naar de buitenwereld uit.

Lieve Serena: Wat voor kleren kan ik het best dragen op een eerste date? Ik zie er altijd veel te casual of overdressed uit. Ik heb echt hulp nodig.

Serena Williams: Wees gewoon jezelf wat absoluut niet mag ontbreken aan je look zijn een paar killer heels.

Lieve Serena: Ik dacht altijd dat “Netflix and chill” echt letterlijk “Netflix and chill” betekende. Ben ik naief?

Serena Williams: Zal ik je wat vertellen, dat dacht ik ook. Ik denk dat wij gewoon oldskool zijn.

Serena